Vissza a főoldalra

Közösségi képviselet

Közösségi érdekérvényesítési tevékenységünk keretén belül a legkülönfélébb fórumokon képviseljük a fogyatékos személyek érdekeit az esélyegyenlőség szellemében az európai normáknak megfelelően.

Kiemelkedően fontos kérdések az alábbiak:

  • akadálymentesítés,
  • információs hálózat létrehozása és fenntartása,
  • együttműködés a civil szféra szereplőin belül és a különböző szektorok között,
  • integrált foglalkoztatás fokozatos elterjedésének elősegítése.

Nemcsak egyes személyeknek nyújtunk segítséget, adunk tanácsot, hanem szívesen fogadjuk intézmények, vállalkozások megkeresését is, akiket közelebbről vagy távolabbról érintenek ezek a kérdések. Segítséget tudunk nyújtani az épületek akadálymentesítésének jelenleg hatályban lévő, európai uniós normáknak megfelelő szabályozásáról.

A civil szervezetek tevékenységében különösen fontos a más szervezetekkel való együttműködés helyi és térségi szinteken is. Ez annál is inkább alapvető fontosságú, mert csak így tudunk komoly és hosszú távon is fenntartható eredményeket elérni az általunk támogatott rászorulók részére. Az egyesület kapcsolatai, közös megjelenése, programjai és közösen végzett tevékenységei más szervezetekkel igen magas szintűek.

Egyesületünk tagja a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének, a Munkaesély Szövetségnek és a CÉHálózatnak.  A helyi önkormányzattal, a szociális szféra más szereplőivel és a civil szervezetekkel szinte napi kapcsolatban vagyunk.

 

VI. SZERETETGOMBÓC VIGADALOM

(2022.10.05. 13:44)

2022.10.08-ÁN VÉGRE ÚJRA TALÁLKOZHATUNK AZ ÜLLŐI SPORTCSARNOKBAN
Tovább >>

JELI ARBORÉTUM - KÁM

(Program dátum: 1970.01.01.)

Tagtársaink és dolgozóink részére autóbuszos kirándulást szervezünk a híres botanikuskertbe.
Tovább >>

Neked MUNKA, Nekem ÁLOM 2020

(2021.02.26. 14:10)


Tovább >>

Látogatók száma 2010.07.29 óta:
375170