Vissza a főoldalra

Jelentkezőknek

Civil Munkaközvetítő Irodánk több éve biztosít olyan munkaerő-piaci és humán szolgáltatásokat hátrányos helyzetű álláskereső és inaktív emberek számára, ami az érintettek foglalkozási rehabilitációját és/vagy munkaerő-piaci reintegrációját segíti elő. Az Üllői Civil Központban működő iroda elsősorban a Monori és a Gyáli Kistérség településein élők számára nyújt komplex foglalkoztatási szolgáltatást, elkötelezett szakemberek alkalmazásával.

Egyesületünk 2004-ben, majd 2005-ben is elnyerte az Európai Szociális Alap, valamint az FMM támogatását, melynek köszönhetően két HEFOP 2.3.2.-2 programot valósított meg. Programjainkban alacsony iskolai végzettséggel vagy elavult szakképesítéssel rendelkező munkanélküliek munkaerő-piaci re-integrációját segítettük elő.

 Célunk, hogy a projektben résztvevők ismét a munkaerő-piac aktív szereplői legyenek, tartósan munkában maradjanak, vagy olyan piacképes szakképesítést szerezzenek, amely elősegíti az elhelyezkedésüket. Az iroda egyéni szükségletekre és adottságokra épülő, re-integráló és álláskeresési tréninget, személyiség- és készségfejlesztést, mentori és pszichológiai támogatást, képzést, ill. támogató szolgáltatásokat is tartalmazó szolgáltatásokat nyújtott, ezáltal javította az ügyfelei elhelyezkedési esélyeit, valamint hozzájárult, hogy a térségben élők szakképzettségi szintje emelkedjen.

 Az elmúlt évben egy TÁMOP 1.4.1 programot valósítottunk meg, melyben  25 fő OKJ-s raktáros és 16 fő OKJ-s targoncás végzettséget szerzett, majd résztvevőinket a szakképzettségüknek megfelelő munkakörben helyeztük el. Célcsoportunkba az alacsony iskolai végzettséggel vagy elavult szakképesítéssel rendelkező, 16 és 25 év közötti vagy 45 éven felüli, regisztrált álláskeresők tartoztak.

VI. SZERETETGOMBÓC VIGADALOM

(2022.10.05. 13:44)

2022.10.08-ÁN VÉGRE ÚJRA TALÁLKOZHATUNK AZ ÜLLŐI SPORTCSARNOKBAN
Tovább >>

JELI ARBORÉTUM - KÁM

(Program dátum: 1970.01.01.)

Tagtársaink és dolgozóink részére autóbuszos kirándulást szervezünk a híres botanikuskertbe.
Tovább >>

Neked MUNKA, Nekem ÁLOM 2020

(2021.02.26. 14:10)


Tovább >>

Látogatók száma 2010.07.29 óta:
375186