Vissza a főoldalra

Jelentkezőknek

Civil Munkaközvetítő Irodánk több éve biztosít olyan munkaerő-piaci és humán szolgáltatásokat hátrányos helyzetű álláskereső és inaktív emberek számára, ami az érintettek foglalkozási rehabilitációját és/vagy munkaerő-piaci reintegrációját segíti elő. Az Üllői Civil Központban működő iroda elsősorban a Monori és a Gyáli Kistérség településein élők számára nyújt komplex foglalkoztatási szolgáltatást, elkötelezett szakemberek alkalmazásával.

Egyesületünk 2004-ben, majd 2005-ben is elnyerte az Európai Szociális Alap, valamint az FMM támogatását, melynek köszönhetően két HEFOP 2.3.2.-2 programot valósított meg. Programjainkban alacsony iskolai végzettséggel vagy elavult szakképesítéssel rendelkező munkanélküliek munkaerő-piaci re-integrációját segítettük elő.

 Célunk, hogy a projektben résztvevők ismét a munkaerő-piac aktív szereplői legyenek, tartósan munkában maradjanak, vagy olyan piacképes szakképesítést szerezzenek, amely elősegíti az elhelyezkedésüket. Az iroda egyéni szükségletekre és adottságokra épülő, re-integráló és álláskeresési tréninget, személyiség- és készségfejlesztést, mentori és pszichológiai támogatást, képzést, ill. támogató szolgáltatásokat is tartalmazó szolgáltatásokat nyújtott, ezáltal javította az ügyfelei elhelyezkedési esélyeit, valamint hozzájárult, hogy a térségben élők szakképzettségi szintje emelkedjen.

 Az elmúlt évben egy TÁMOP 1.4.1 programot valósítottunk meg, melyben  25 fő OKJ-s raktáros és 16 fő OKJ-s targoncás végzettséget szerzett, majd résztvevőinket a szakképzettségüknek megfelelő munkakörben helyeztük el. Célcsoportunkba az alacsony iskolai végzettséggel vagy elavult szakképesítéssel rendelkező, 16 és 25 év közötti vagy 45 éven felüli, regisztrált álláskeresők tartoztak.

TÁJÉKOZTATÓ A 2020. ÉVI BESZÁMOLÓRÓL

(2021.05.14. 14:02)

Tájékoztatás a számviteli törvény szerinti beszámoló elfogadásáról a 2021. évben
Tovább >>

JELI ARBORÉTUM - KÁM

(Program dátum: 1970.01.01.)

Tagtársaink és dolgozóink részére autóbuszos kirándulást szervezünk a híres botanikuskertbe.
Tovább >>

Neked MUNKA, Nekem ÁLOM 2020

(2021.02.26. 14:10)


Tovább >>

Látogatók száma 2010.07.29 óta:
303231