Vissza a főoldalra

Szeretetgombóc Klub - Adománykérő

(Létrehozva: 2018.09.26. 17:54)

„Mindig tud adni, akinek a szíve szeretettel van tele. A szeretethez nem kell teli erszény.” (Szent Ágoston idézet)

A Civil Érték Egyesület, 2015. április 01- én elindította a Szeretetgombóc Klubját, mely céljául tűzte ki, hogy az üllői és a környékbeli fogyatékkal élő fiatalok, idősek és családtagjaik számára tartalmas elfoglaltságot biztosítson.

Alapelvünk, hogy a klub tagjai minél kellemesebben, vidámabban töltsék az itt eltöltött időt.  A játékokba gyakran bevonjuk a hozzátartozókat is, ezzel szeretnénk kizökkenteni őket a mindennapi nehézségek forgatagából. A klub létrehozásával, a fogyatékossággal élő fiatalok és idősek, illetve hozzátartozóik lehetőséget kapnak a közösséghez tartozásra, színes, érdekes foglalkozásokon történő részvételre.

A klubfoglalkozások során a képességek, készségek fejlesztése nagy hangsúlyt kapnak, melyet igyekszünk mindig, a résztvevők egyéni szükségleteihez igazítani. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk a gyógytestnevelésre, az irodalmi, a kulturális és a sport programokra.
 Fontosnak tartjuk a mindennapos kommunikáció mellett, a nagyfokú szeretetet, a személyre szabott figyelmet, az empátiát, a megbecsülést, a türelmet és a toleranciát.

 

 Már három alkalommal került megrendezésre a „Szeretetgombóc Klub Vigadalom” jótékonysági est, egy zenés, táncos, szórakoztató rendezvény, melynek célja az anyagi és egyéb adományok gyűjtése Egyesületünk részére, hogy a Klub folyamatos működését biztosítani tudjuk. A befolyt összeget uszodabérlet, rehabilitációs-, sport-, és kézműves eszközök vásárlására, kirándulásra fordítjuk! 

Sok jótékony szándékú ember azért nem küld semmit, mert úgy gondolja kevés, amit adni tudna. Mivel azonban sokaknak a legapróbb kiadások is nehézséget okoznak, ezért a legapróbb felajánlások is számítanak (akár pénzbeli, akár tárgyi). Miként a hatalmas tenger is cseppekből tevődik össze, ugyanígy egyetlen üveg ital, egyetlen tálca sütemény vagy pár forint is mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy ezeknek az embereknek továbbra is segítséget tudjunk nyújtani. 

 

A klubunk életéről további információhoz juthat a http://www.civilkozpont.hu oldalon.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is – Civil Érték Egyesület

 

KÉRJÜK TÁMOGASSA ADÓJA 1%-ÁVAL A CIVIL ÉRTÉK EGYESÜLETET

(2020.02.03. 10:20)

ADÓSZÁMUNK: 18664940-1-13
Tovább >>

JELI ARBORÉTUM - KÁM

(Program dátum: 1970.01.01.)

Tagtársaink és dolgozóink részére autóbuszos kirándulást szervezünk a híres botanikuskertbe.
Tovább >>

Szeretetgombóc Klub Vigadalom

(2015.11.13. 14:34)


Tovább >>

Látogatók száma 2010.07.29 óta:
261190