Vissza a főoldalra

Szeretetgombóc Klub Vigadalom - Beszámoló

(Létrehozva: 2015.11.06. 9:21)

2015. október 10-én, szombaton került megrendezésre a Civil Érték Egyesület „Szeretetgombóc Klub vigadalom” estje.

Több mint 150 vendéget fogadhattunk, amely igen csak túlszárnyalta az elképzeléseinket. Az egész közösségi házat betöltötte a gyönyörűen kisminkelt, csodaszép ruhában lévő hölgyek, elegánsan felöltözött urak és az est kezdetét váró izgatott gyerekek hada.

Az estet Skultéti Ildikó a Civil Érték Egyesület elnök asszonya nyitotta meg, közösen Üllő Város polgármesterével Kissné Szabó Katalinnal.

A beszédek után következtek a meglepetés programok. Meghitt és szeretetteljes hangulatot teremtett Dexler Sándor, aki „Marjorie Chappell, Ima” című versét hozta el nekünk, mely igencsak megalapozta az egész est bensőséges hangulatát. A folytatást az Árpád Fejedelem Általános Iskola 6./c. osztályos diákjainak énekkórusa vette át, akik Dudinszky Ildikó vezetésével több dalból álló népdalcsokrot adtak elő.

Az énekkórus után következett „Gizi, a hastáncos”, aki rövid, de látványos műsorával nagy sikert aratott, nem csak a férfiak körében.

Ezek után a színpadra lépett a vendégsereg által az est egyik fő programját legjobban váró Szeretetgombóc Klubunk, akik egy szeretetteljes dalt adtak elő, nem csak énekelve, hanem jelelve is.   A hangulat ekkor tájt már elérte majdnem a csúcspontját. Valóban szerettünk volna mindenkinek, de legfőképpen „gombócainknak” maradandó élményt okozni, készültünk meglepetés sztár vendéggel, aki nem más volt, mint Szandi.

Szandi fáradhatatlanul énekelt és táncolt a lelkes közönségnek, akik néha már felállva, tolakodva énekelték slágerét.  Jól bizonyította Szandi köszönő szavai is, hogy egész éjszakát ott a közösségi házban szeretet lengte körbe.

A koncertet követően következett a tombola, ahol az összes értékes ajándék gazdára talált. A tombolák után a vendégsereg nagy örömére hajnalig tartó tánc következett.

Összegezve az estet elmondhatjuk, hogy mikor megálmodtuk gombócainknak ezt az éjszakát, nem is sejtettük, hogy mennyi fáradságos munkával is fog járni. Külön köszönjük minden egyes támogatónak, barátnak, akik valamivel is hozzájárultak vigadalmunkhoz. Nélkülük nem sikerülhetett volna ez a vigadalom.  Mérhetetlenül boldogok vagyunk, hogy ennyi szeretetet kaptak Gombócaink. Viszont, akik nem tudtak eljönni azok se legyenek szomorúak, ha az Égiek is úgy akarják, akkor jövőre ismételten megrendezésre kerül „Szeretetgombóc Klub Vigadalom II.” estünk.

 


 
Üllő, 2015. november 06.

 

VI. SZERETETGOMBÓC VIGADALOM

(2022.10.05. 13:44)

2022.10.08-ÁN VÉGRE ÚJRA TALÁLKOZHATUNK AZ ÜLLŐI SPORTCSARNOKBAN
Tovább >>

JELI ARBORÉTUM - KÁM

(Program dátum: 1970.01.01.)

Tagtársaink és dolgozóink részére autóbuszos kirándulást szervezünk a híres botanikuskertbe.
Tovább >>

Neked MUNKA, Nekem ÁLOM 2020

(2021.02.26. 14:10)


Tovább >>

Látogatók száma 2010.07.29 óta:
365156